ELSŐDLEGES ELŐNYÖK
• Főzés közben kiemeli az ételek ízét
• Pezsdítő aromája miatt igen közkedvelt
A rózsaszín bors a színét leszámítva külsőre ugyan hasonlít a fekete borshoz, valójában azonban a szömörcefélékhez tartozik. A perui borsfa gyümölcsét, a rózsaszín borsot szent fának tekintették az ősi inkák. A bennszülött populációk a fa minden részét felhasználták, a rózsaszín borsfa gyümölcsét is beleértve, méghozzá gyógynövényes gyógyászati megoldások formájában. Enyhén gyümölcsös és borsos ízének köszönhetően a rózsaszín borssal akár az őrölt fekete bors is kiváltható húsok, mártások és egyéb ételek ízesítéséhez.
HASZNÁLATI MÓDOK
• Készítsen belőle nyugtató masszázsolajat úgy, hogy
egy-két csepp rózsaszínbors-olajat elkever a dōTERRA
frakcionált kókuszolajával.
• Fokozza éberségét a rózsaszín bors pezsdítő aromájával.
• A rózsaszín borssal akár a fekete borsot is
helyettesítheti ételei ízesítéséhez.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Párologtatás: Cseppentsen három vagy négy cseppet egy
tetszőleges párologtatóba.
Belsőleg: Hígítson fel egy csepp olajat 120 ml folyadékban.
Külsőleges alkalmazás: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a
kívánt területre. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése
érdekében hígítsa hordozóolajjal.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.