LEGFŐBB ELŐNYEI
• Étel izesítés
• Tisztítás és tonizálás
A Dél-Indiában élő családi gazdák által termesztett citromfű füstös, citrusos esszenciális olaj, amely számos előnnyel jár a felhasználó számára. A citromfű már évek óta az ázsiai konyhában használt ízesítő levesek, teák és curry-k, valamint halak, baromfi, marhahús és tenger gyümölcsei számára. A citromfű tisztító és tonizáló, és gyakran használják a bőrápolási termékekben ezen előnyei miatt.
HASZNÁLAT
• Használja elsőfogások és húsételek ízesítéséhez
• Jól keverhető Bazsalikommal, Kardamommal, vagy
Fodormentával
• Hígítsa az olajat, majd dörzsölje vagy permetezze be a
bőrbe, mielőtt külső térbe menne
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Párologtatás: Használojon 3-4 cseppet a választott
párologtatóban
Étel adalékanyag felhasználás: Higítson fel egy cseppet
125 ml folyadékban.
Helyi használat: Masszázshoz keverjen össze 5 cseppet
10 ml hordozóolajjal Fürdővízhez: Keverjen össze 5
cseppet 5 ml hordozóolajjal Illatosításhoz: Keverjen össze
1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.